Saturday, July 13, 2013

Daebak : Bak Kata Ace Song Ji Hyo

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA.

Alhamdulillah tenkiu allah.
Kita masih diberi peluang untuk puasa ramadhan. Yeay :)
Mudah mudahan kita semua beroleh rahmat dan perlindungan dari-Nya.

Ameen.

.................................................................................................

Oh ya, few weeks ago telah berlangsungnya Fasstrain Edisi Ke-7.
Alhamdulillah sambutan cukup menggalakkan sekali
dengan penyertaan hampir 200 peserta.

Sedikit mengharukan apabila program kali ini turut menerima
penyertaan daripada sahabat-sahabat dari negeri terengganu dan perak.

Secara ringkas,
Fasstrain adalah singkatan bagi Facilitator Skills Training.

Tiada yang lebih menggembirakan apabila baca feedback dari para peserta.
Tenkiu Allah most of them berpuas hati dengan program Fasstrain ini.

Sebelum terlupa,
Tahniah kepada pengarah serta crew Fasstrain Edisi Ke-7. Daebak :)

.....................................................................................................

Luzzi Ziaf Ludba Pilatum wrote :

Kenangan terindah Fasstrain Edisi 7 di Taman Wetland, Putrajaya.
Fasstrain bukan saja didik aku agar menjadi seorang fasilitator yang mantap dan awesome.

Tetapi menjadikan aku seorang bakal guru yang insha Allah mampu memberikan
pendidikan yang sempurna untuk anak didik kelak.
Tabik untuk Fasstrain dan ASA Explore! :)

Muhammad Syafiq Aizat wrote :

FassTrain7‬ sangat2 OHSEMM. 
Yang tak dapat pergi tu, tunggu FassTrain8 bulan 11 ni k!? :)

Afeeq Afnani wrote :

Alhamdulillah selesai FASSTRAIN 7 :)
Now i'm officially ASA FACILITATOR...Banyak perkara yg aku belajar,
mungkin selama ni aku rasa aku tahu banyak perkara.

Tapi masuk FASSTRAIN buat aku rasa banyak benda lagi yg
aku perlu belajar utk menjadi seorang yg hebat...
semua org ade kelebihan masing2 dan aku yakin aku boleh...!!!! :)

Ked Flop wrote :

Sedih hati bpisah dgn sahabat2 di fasstrain..
Fasstrain 7 awes0me weh..

Izah Asmadi wrote :

msr fist 2010- my faci,Allahyarham Luqman (al-Fatihah untuknya)
help me to get into this choir singing I believe I can Fly,
everytime i heard/sing that song,i eventually cried.

not long after that, for the first time after so long, 
another song made me cried. each n everytime i sing it.
Fasstrain 7 theme song. Melompat lebih tinggi

the overflowing memories and feelings that came with the songs made me.
the best part of this is that, i never knew both songs until they teach me.
this is what we call sentimental value.

Siti Noorfarahin wrote :

Do anything, Give everything :) FassTrain 7 Daebak !
InsyaAllah ilmu yang kami peroleh akan kami 
kongsi dengan sahabat-sahabat yang lain.

Syukran, terima kasih banyak2 :)
Ukhuwah Till Jannah  Saranghae

......................................................................................


 

20 comments:

  1. daebak!! Hehehehe

    Best jugak kem mcm ni. Dah lama tak join kem. Teringin nak jadi faci. Muehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau ada lagi kita roger ya.
      ehem selamat hari raya :)

      Delete
  2. tengok gambar boleh nampak seronok ni.. :) selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput lah join nanti haha.
      selamat hari raya :)

      Delete
  3. bestnyee...meriah...eh..salam ramadhan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramadhan dah berlalu.
      selamat hari raya ehem :)

      Delete
  4. salam ramadhan cikgu...

    psst xyah nak korea sgt laa.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sekali sekala bukan selalu.
      selamat hari raya cik puan :)

      Delete
  5. hope i can join the muslimah activity tapiii...xda peluang >.< tringin

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada lagi kita roger ya.
      selamat hari raya :)

      Delete
  6. Ni program apa ni sebenarnya? Macam best ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. training khas untuk jadi fasilitator.
      selamat hari raya :)

      Delete
  7. bak kata ace song ji hyo ke blank ji? hihihi tp mmg nampak mcm best pon..cayalah,.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blank ji pun okay jugak haha.
      selamat hari raya cik puan :)

      Delete
  8. kotak ni sll hilang la..dok refresh br ada huhu ke notebook akk y x support ntah...

    good program...: kemain lg daebak eh hee

    salam ramadhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sekali sekala kak.
      ehem selamat hari raya kak.
      nanti jemput datang open haus :)

      Delete
  9. menarik :)

    salam ramadhan & selamat hari raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak.
      nanti jemput datang open haus :)

      Delete